NETTISUUNNITELMA (ei sisällä suunnittelukohteessa käyntiä)

Asiakkaan toimittaman asemapiirroksen ja valokuvien, videoiden ym. lähtötietojen perusteella tehdään luonnossuunnitelma suuntaa antavien 3D havainnekuvien kera. Ellei asemapiirrosta ole, riittää esimerkiksi valokuva asiakkaan käsin luonnostelemasta piirroksesta, josta ilmenee rakennusten sijainnit ja muut pihan olennaiset asiat sekä merkitty lukuina rakennusten mitat ja etäisyydet toisistaan sekä tontin rajoista. Ei sisällä kohteessa käyntiä, joten nettisuunnitelmia voidaan tehdä kaikkialle Suomeen.


Nettisuunnitelma sisältää:

  • Tietokoneella asemapiirroksen pohjalta mittakaavaan tehty luonnossuunnitelma
    (asemapiirros voi olla myös itse piirretty piha-alueen hahmotelma)
  • 3D havainnekuvia luonnossuunnitelman pohjalta
  • Kuvia kasvi- ja materiaalivalinnoista
  • Vinkkejä helppohoitoisen pihan rakentamiseen
  • Suunnitelmaselostus

Nettisuunnitelmassa piha on jäsennelty toimintojen, kasvillisuusalueiden ja pinnoitteiden osalta sekä materiaaleista ja kasveista on annettu ehdotuksia.

Nettisuunnitelma on edullinen tapa aloittaa piharakentaminen. Saat pihasta suunnittelijan näkemyksen, jonka pohjalta voit vaikka itse rakentaa pihaa vähitellen. Suunnittelijalta voit myös jälkeen päin milloin vain ongelmatilanteen tullessa kysyä ohjeita toteutukseen sähköpostitse.


Hinta 250 € (sis. alv 24 %)
Suunnitelmapiirustukset tehdään asemapiirroksen pohjalta tietokoneella VectorWorks Landmark CAD- pohjaisella suunnitteluohjelmalla. Valmiit suunnitelmat toimitetaan asiakkaalle sähköisessä muodossa .

Esimerkki nettisuunnitelmasta